Πωλείται παλιά διώροφη μονοκατοικία 89 τ.μ στον Ποταμό

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Πωλείται παλιά διώροφη μονοκατοικία 89 τ.μ στο χωριό Ποταμός, μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Το κτίριο είναι γωνιακό, βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, έχει 2 εισόδους πρόσβασης, αφενός από την είσοδο στον κεντρικό δρόμο και αφετέρου από το πλάι, επί της παρόδου Αγίου Βαρβάρου.
Στο ισόγειο βρίσκουμε 1 χώρο που χρησιμοποιούνταν ως καθιστικό, την κουζίνα και 1 μικρό μπάνιο με ντουζιέρα. Μέσω ξύλινης εσωτερικής σκάλας ανεβαίνουμε στον επάνω όροφο όπου και βρίσκουμε 2 ξεχωριστούς χώρους που χρησιμοποιούνταν ως υπνοδωμάτια τα οποία χωρίζει ένας μικρός διάδρομος.
Η πρόσβαση από το ισόγειο στον επάνω όροφο γίνεται και μέσω πέτρινης εξωτερικής σκάλας η οποία καταλήγει σε ένα χτιστό μπαλκόνι που προηγείται της εισόδου.
Το διαμέρισμα είναι αρκετά φωτεινό λόγω των παραθύρων στην πρόσοψη και στο πλάι, χρήζει ανακαίνισης και μπορεί να αποτελέσει λόγω του σημείου και της χαμηλής τιμής μια πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία.
Ο Ποταμός είναι μια προνομιακή τοποθεσία καθώς βρίσκεται αφενός κοντά στο κέντρο της πόλης (περίπου 10' οδικώς), έχει αφετέρου τα πάντα σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια, όπως φούρνο, καφετέρια, σούπερ μάρκετ, δημοτικό σχολείο, παιδικό σταθμό, φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Τιμή πώλησης: 31.000€

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας