Πωλείται παλιά διώροφη μονοκατοικία 121 τ.μ στον Ποταμό

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Πωλείται παλιά διώροφη κατοικία 121,00τμ στο κέντρο του παραδοσιακού χωριού Ποταμός, μόλις 4 χμ οδικώς από το κέντρο της πόλης!!!
Το σπίτι έχει δάπεδα από πέτρα και μέρος αυτού έχει σοβατιστεί ενώ πρόσφατα έχει τοποθετηθεί καινούρια ξύλινη σκεπή.
Μέσω εσωτερικής σκάλας ανεβαίνουμε στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασής του πατώματος κατά μήκος διαμορφώνοντας επιπλέον χώρους που μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.
Είναι φωτεινό και διαμπερές ενώ χρήζει ριζικής ανακαίνισης καθώς και διαμόρφωση των χώρων γενικότερα (υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο).
Το σπίτι βρίσκεται εντός οικοπέδου συνολικής έκτασης 220τμ ενώ στον μεγάλο κήπο υπάρχουν διάφορα οπωροφόρα δένδρα (λεμονιά, πορτοκαλιά), από την μπροστινή πλευρά είναι ο κεντρικός δρόμος του χωριού ενώ από την πίσω πλευρά η θέα φτάνει μέχρι τη θάλασσα στις Αλυκές.
Βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο στο κέντρο του χωριού καθώς σε μικρή απόσταση υπάρχει σούπερ μάρκετ, φούρνος, καφενείο καθώς και στάση αστικού λεωφορείου με τακτικά δρομολόγια προς/από το κέντρο της πόλης.
Η περιοχή του Ποταμού είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη καθώς υπάρχει επίσης δημοτικό σχολείο, παιδικός σταθμός καθώς και φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Τιμή πώλησης: 60.000€

CAPTCHA
Παρακαλώ απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας