Πωλείται μονοκατοικία 108 τ.μ στο κέντρο της πόλης

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Πωλείται ισόγεια & γωνιακή μονοκατοικία 108τμ στην καρδιά της πόλης!!!
Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, χωλ, σαλόνι-καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα και μια μικρή αποθήκη.
Το 1ο υπνοδωμάτιο έχει πάτωμα με επένδυση παρκέ, παράθυρο αλουμινίου και ξύλινη μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε προαύλιο χώρο όπου υπάρχει και ένα καθιστικό εξωτερικού χώρου φερ-φροζέ. Το 2ο υπνοδωμάτιο έχει πάτωμα με επένδυση μαρμάρου και μπαλκονόπορτα η οποία βγαίνει σε μια μικρή βεράντα. 
Το σαλόνι στο οποίο υπάρχει κλασσική επίπλωση, διαθέτει πάτωμα με επένδυση παρκέ, υπάρχει τζάκι καθώς και ένα μικρό καθιστικό σε στυλ ροτόντα.
Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εντοιχιζόμενα ντουλάπια καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα & ψυγείο) ενώ προέκταση αυτής είναι το μπάνιο το οποίο διαθέτει ντουζιέρα και μπιντέ. Από την κουζίνα υπάρχει πρόσβαση σε μια μικρή τσιμεντένια αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού. 
Στους τοίχους υπάρχει επένδυση με ταπετσαρία, εκτός της κουζίνας και του μπάνιου που έχουν επένδυση με πλακάκι.
Τα παράθυρα διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου με σίτες ενώ οι μπαλκονόπόρτες ξύλινα κουφώματα.
Το σπίτι έχει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, είναι διαμπερές και φωτεινό, διαθέτει ιδιωτικό σκεπαστό πάρκινγκ ενώ περιμετρικά έχει αυλή και κήπο συνολικού εμβαδού 90τμ. Τόσο η βεράντα στη μια πλευρά όσο και η αυλή με το καθιστικό εξωτερικού χώρου έχουν από πάνω τέντες.
Η στρατηγική θέση του ακινήτου στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας, όπου με τα πόδια έχει κάποιος πρόσβαση τόσο στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης όσο και στην Γαρίτσα και τον Ανεμόμυλο, προσδίδουν μεγαλύτερη αξία στην επένδυση για την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου.

Τιμή πώλησης: 300.000€

CAPTCHA
Παρακαλώ απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας