Πωλείται μονοκατοικία 100 τ.μ στους Κυνοπιάστες

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Πωλείται διώροφη πλήρως επιπλωμένη & εξοπλισμένη μονοκατοικία 100τ.μ στο παραδοσιακό χωριό των Κυνοπιαστών.
Το σπίτι αποτελείται από 2 αυτόνομα διαμερίσματα των 50τ.μ, τα οποία συνδέονται με εξωτερική σκάλα.
Το διαμέρισμα στον κάτω όροφο έχει χωλ μετά την είσοδο, 1 υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (και πλυντήριο ρούχων), μπάνιο με ντους καθώς και μια μικρή εξωτερική, στεγασμένη αυλή στην οποία βρίσκεται ο λέβητας πετρελαίου και χρησιμεύει και ως αποθηκευτικός χώρος.
Μέσω εξωτερικής σκάλας ανεβαίνουμε στο επάνω διαμέρισμα το οποίο έχει ένα μικρό μπαλκόνι πριν την είσοδο όπου και υπάρχει η δυνατότητα απλώματος ρούχων. Στο εσωτερικό του διαμερίσματος υπάρχει 1 υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα και κλιματιστικό, καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τις ηλεκτρικές συσκευές (και πλυντήριο ρούχων) και μπάνιο με ντους.
Το δάπεδο στον κάτω όροφο έχει επένδυση με μάρμαρο ενώ στον επάνω όροφο τα πατώματα είναι ξύλινα καθώς και καινούρια σκεπή. 
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας στην είσοδο του ισογείου, κουφώματα αλουμινίου με σίτες στα παράθυρα, ενώ διαθέτει και αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο (δεξαμενή 1000 λίτρων).
Το σπίτι απέχει 200 μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού, 7-8 χιλιόμετρα από τις παραλίες του Αγίου Γόρδη και του Περάματος και 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Τιμή πώλησης: 67.000€ 

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας