Πωλείται εξοχική κατοικία 120 τ.μ στο Χαλικούνα

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Πωλείται εξοχική μονοκατοικία 120 .τμ στο Χαλικούνα, στη Νότια Κέρκυρα, η οποία απέχει 500μ από τη θάλασσα.
Αποτελείται από 2 αυτόνομα διαμερίσματα 55 τ.μ έκαστος, τα οποία διαχωρίζει ένας μικρός διάδρομος (10τμ). Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο καθιστικό-κουζίνα (open plan), μπάνιο με ντουζιέρα, ευρύχωρο μπαλκόνι-βεράντα στην πρόσοψη του με θέα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και ενιαίο μεγάλο μπαλκόνι στην πίσω πλευρά του.
Το σπίτι βρίσκεται εντός οικοπέδου συνολικού εμβαδού 1300 τ.μ το οποίο είναι περιφραγμένο, διαθέτει νερό καθώς και μερικά μικρά ελαιόδεντρα και φοινικόδεντρα και αποτελεί ιδανική επιλογή καθώς λόγω της τοποθεσίας του μπορείτε να απολαύσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης δίπλα σε ένα μαγευτικό τοπίο.
Απέχει 200μ μόλις μέτρα από τη Λίμνη Κορισσίων η οποία είναι προστατευόμενη με τη συνθήκη Natura και αποτελεί πόλο έλξης για 126 είδη πουλιών, μεταξύ των οποίων κορμοράνοι, φλαμίνγκος, πάπιες, αλλά και χιλιάδες πεταλούδες ενώ η παραλία του Χαλικούνα – η οποία θεωρείται από τις καλύτερες και πιο καθαρές παραλίες του νησιού - είναι προσβάσιμη σε μόλις 10’ με τα πόδια!!!

Τιμή πώλησης: 115.000€

CAPTCHA
Παρακαλώ απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας