Πωλείται 3όροφη γωνιακή μονοκατοικία 99 τ.μ στον Ποταμό

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Πωλείται 3όροφη γωνιακή μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 107τμ στον Ποταμό, 4 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Στο ισόγειο διαθέτει 1 ενιαίο χώρο, μικρή κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα και μια μικρή αποθήκη. 
Μέσω εσωτερικής σιδερένιας σκάλας υπάρχει πρόσβαση στον 1ο όροφο όπου και βρίσκουμε 2 ακόμη ενιαίους χώρους που μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα των αναγκών. Τα δωμάτια λόγω των παραθύρων περιμετρικά καθώς και του ενιαίου μπαλκονιού στην πρόσοψη, είναι ιδιαίτερα φωτεινά. Η πρόσβαση από το ισόγειο στον 1ο όροφο γίνεται και μέσω ξεχωριστής μαρμάρινης σκάλας εξωτερικά.
Από τον 1ο όροφο, ανεβαίνοντας την σιδερένια εσωτερική σκάλα φτάνουμε στο 2ο όροφο όπου βρίσκουμε 2 ακόμη ξεχωριστούς χώρους, οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν και χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή.
Τα δωμάτια είναι εξίσου φωτεινά λόγω των παραθύρων περιμετρικά αλλά και του μπαλκονιού στην πρόσοψη, από το οποίο έχει κάποιος θέα τόσο μέσα στο χωριό όσο στην ευρύτερη περιοχή του Ποταμού.
Από τον 2ο όροφο, μέσω της εσωτερικής σιδερένιας σκάλας έχουμε πρόσβαση και στην ταράτσα του κτιρίου από την οποία μπορεί κάποιος να απολαύσει μοναδική θέα που ξεκινάει από πανοραμική θέα στο χωριό του Ποταμού, το βουνό των Αγίων Δέκα και το αεροδρόμιο από τη μια πλευρά καθώς επίσης τη θάλασσα στις Αλυκές και το Κομμένο και φτάνοντας μέχρι και τις ακτές από το Μπαρμπάτι στην άλλη πλευρά!!!
Το κτίριο χρήζει ανακαίνισης και η εκτίμηση μηχανικού για μια μέση κατάσταση ανακαίνιση ανέρχεται στο ποσό των 25.000€ περίπου.
Η μονοκατοικία βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην αρχή του χωριού, σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει σούπερ μάρκετ, δημοτικό σχολείο, φροντιστήριο ξένων γλωσσών, παιδικός σταθμός και στάση λεωφορείου.
Η συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός από το χαμηλή τιμή αγοράς, αποτελεί και μια πολύ καλή επένδυση καθώς το ισόγειο μπορεί να γίνει ανεξάρτητο διαμέρισμα και να ενοικιαστεί.

Τιμή πώλησης: 36.000€

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας